szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

 Elfogadóhely neve  

Régió

Kategória

Megye

Árkategória

Település

Jellemzők
 
szépkártya

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:


A www.szechenyipihenokartya.hu domain alatt elérhető oldalak (továbbiakban weboldal) üzemeltetője az ActivConto Kft. (1221 Budapest, Gerinc u. 105-107. Adószám: 12411658-2-43), továbbiakban üzemeltető. Az üzemeltető a www.szechenyipihenokartya.hu oldalon információs, reklám és marketing szolgáltatásokat nyújt a Széchenyi Pihenőkártyával kapcsolatosan.

Az ActivConto Kft-nek a www.szechenyipihenokartya.hu oldalain(és az erre az oldalra mutató linkek bármelyikén) az Ön részére nyújtott szolgáltatásokra a következőkben részletezett Felhasználási feltételek vonatkoznak.

Az üzemeltető fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására. A Felhasználási feltételek aktuális változata a www.szechenyipihenokartya.hu oldal alján található, "Felhasználási feltételek" feliratú linkre történő kattintással érhető el.

A www.szechenyipihenokartya.hu oldalain történő böngészés egyben jelenti azt is, hogy Ön egyetért és elfogadja a Felhasználási feltételeket. Amennyiben a Felhasználási feltételeket nem fogadja el, kérjük ne használja a www.szechenyipihenokartya.hu oldalt.

Üzemeltető ingyenesen bocsátja használatra a weboldalon található információkat. Az üzemeltető nem tehető felelőssé a weboldalon fellelhető információk használatából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval - vagy annak hiányával - kapcsolatosan keletkező közvetlen vagy közvetett kárért. Az üzemeltető minden, a fellelhető információból eredő kárért kizárja a felelősségét. Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Előfordulhat, hogy a szolgáltatások keretében megjelenített információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmaznak. A weboldalon elérhető információk rendszeresen módosulnak. Az üzemeltető fenntartja a jogot a felfedezett hibák - a felfedező személyétől függetlenül - előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére, módosítására.

Az üzemeltető bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a weboldalon található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat. Előfordulhat, hogy a weboldalon fellelhető anyagok és szolgáltatások bemutatása esetenként elavultnak bizonyul - például továbbra is szerepel olyan elfogadóhely az adatbázisban, amely már nem elfogadóhely. Az üzemeltető mindent megtesz, de nem vállal kötelezettséget ezek frissességére. Az üzemeltető természetesen mindent megtesz érte, de nem vállal felelősséget azért, hogy az oldalon megjelentetett információk tökéletesen kielégítsék az Ön elvárásait és várakozásait.

Ha egy szolgáltatás fiók megnyitását igényli, a vonatkozó regisztrációs űrlap kérdései szerint kérjük, hogy aktuális teljes és pontos adatok megadásával hajtsa végre a regisztrálást. Az üzemeltető a weboldal szolgáltatásainak használata, illetve a regisztráció során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát megadja, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az üzemeltető - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje. Az üzemeltető az így tudomására jutott adatokat (jogszabályi vagy törvényi kötelezettség hiányában) nem adja el, nem teszi nyilvánossá vagy harmadik fél számára hozzáférhetővé.

A fiókja jelszavának és a fiók titkosságának megőrzéséért Ön viseli a kizárólagos felelősséget. Kérjük, azonnal értesítse az üzemeltetőt fiókja esetleges illetéktelen személy általi használatáról vagy a biztonságon esett egyéb sérelemről. Az üzemeltető nem felel azért, ha harmadik fél a szerverén tárolt esetleges személyes anyagokhoz hozzáfér, illetve ha harmadik fél a kommunikációs csatornába belépve, vagy a szerver feltörésével a tárolt anyagokat megváltoztatja.

A fiók tulajdonosának engedélye híján nem használhatja fel más személy fiókját. A szolgáltatások használatának feltétele, hogy a szolgáltatásokat semmilyen törvényellenes vagy a jelen feltételek és figyelmeztetések által tiltott célra ne használja. Semmiféle olyan módon nem használhatja a szolgáltatásokat, amely sérülést, működési zavart, túlterhelést vagy károsodást okozhatna a weboldal valamely kiszolgálójában, vagy amely harmadik felet akadályozna a szolgáltatások használatában és élvezetében.

Az üzemeltető fenntartja a jogot arra, hogy bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megvonja az ingyenes szolgáltatásokhoz való hozzáférés jogát. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a szerveren tárolt személyes beállításokat és ingyenesen használatra bocsátott szolgáltatások keretei között tárolt adatokat előzetes figyelmeztetés nélkül törölje. Az ilyen adatok elvesztéséből származó károkért történő kártérítés lehetőségét az üzemeltető kizárja.

A weboldalon szerepelnek külső oldalakra vonatkozó linkek. A külső linkek nem tartoznak az üzemeltető szerkesztése alá, ezért az üzemeltető nem vállal felelősséget ezek frissítéséért, tartalmáért, vagy ezeken elhelyezett linkek hivatkozásaiért. A linkek elhelyezése a weboldalon nem jelenti automatikusan, hogy az üzemeltető egyetért a külső linkek tartalmával, az azokon szereplő tartalom következtében felelőssége nem keletkezhet.

A weboldalon megjelenített hirdetések és ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, azok tartalmáért, valódiságáért az üzemeltetőt semmilyen felelősség nem terheli.